Over

edes.tv is het bedrijf van Els Edes, van mij. In 2010 begon ik met het maken van video's na een loopbaan als marketeer, communicatieadviseur en zelfstandig uitgever. Ingegeven door het plezier dat ik beleefde aan het meewerken aan een paar documentaires in mijn studietijd op de HEAO. Diverse cursussen aan de media academy, masterclasses van bekende filmmakers en journalisten zorgden dat ik al snel voldoende bagage had om als zelfstandig videoproducent aan de slag te gaan.

Ik heb een scherp oog voor compositie en een talent voor het in volgorde zetten van informatie. Ik ben gefascineerd door het effect van beeldgrammatica. Dat heeft namelijk invloed op het gevoel en de attitude van je kijker nadat hij je video heeft gezien. Iedere video moet een doel hebben. Voor mij is het de sport om iedere video to-the-point af te leveren. Door mijn achtergrond in de marketing en communicatie en fascinatie voor digitale communicatie, kan ik ook adviseren in de toepassing per medium. 

Doorgaans werk ik op locatie, in Friesland, de rest van Nederland en soms ook in het buitenland. Als het project erom vraagt, dan huur ik specialisten in om samen de productie te maken. Bijvoorbeeld een animator, cameraman, visagiste, belichter, voice-over, sound desinger, editor of wie er ook maar nodig is. 

Contactgegevens Els Edes:
 

  • Telefoon: 085 002 0970

  • Mobiel: +31 6141 346 81

  • E-mail: els@edes.tv

  • Linkedin

  • Facebook

Els Edes voor social media.jpg

Of laat hier een bericht achter: 

 
 
 
circle-member-badge-black.png

Reviews

Anderen over Els:

 
De samenwerking met Loopbaan.TV hebben wij als zeer prettig ervaren, van opdracht tot oplevering. Els Edes heeft zich steeds goed ingelezen in de functie. Aan de hand daarvan is een draaiboek gemaakt. De opnames verliepen zeer efficiënt, doordat er gewerkt werd aan de hand van een draaiboek. Daardoor wist iedereen precies wat er van hem of haar verwacht werd.
— Nick de Haan, regiomanager van Sijperda Verhuur via Loopbaan.tv
 
 

Els is in staat om de boodschap op te pakken en je te begeleiden deze op video vast te leggen. Zij heeft mij uitgedaagd voor loopbaantips en mij begeleid de boodschap op bewegend beeld te visualiseren.
Zij heeft de door haar gecreëerde verwachtingen aan mij ruimschoots en op plezierige wijze voldaan.
Ik heb de korte en lange versie van het interview op mijn site geplaatst.
— Ton Post via Linkedin

Hele fijne samenwerking gehad met Els! Een ontzettend lieve, warme en empathische vrouw , die precies weet waar ze het over heeft. Een vakvrouw dus!!
— Bertrie Wierenga via Google

Top cursus GMB gehad. Duidelijk en veel geleerd. Ook mijn bedrijfsfilmpje(s) laten maken door Els. Een professionele kanjer. Aanrader.
— Barry Diphoorn via Google

Els Edes levert goed en precies werk, is punctueel bij elke stap. Els zet de klant en het concept centraal. Wij als Kliniek Tandheelkunde Sneek hebben uitstekend met Els Edes samengewerkt, dit is aan de resultaten te zien. Els Edes is een plezierig mens om mee samen te werken.
— Doris Post via Linkedin

Gisteren een hele leuke workshop gehad van Els Edes. Morgenmiddag deel 2. Naast dat zij haar vak goed verstaat, heeft zij een hoge dosis inlevingsvermogen. Els Edes is heel goed in het begeleiden van mensen die onzeker zijn zodat zij een sterk verhaal kunnen vertellen en een mooi stukje film van zichzelf hebben. Heel veel zin in morgen!

Dag #2
Deel 2 van de workshop met Els Edes gehad! Was leuk en heb ervan genoten!!! Kan niet wachten op ‘t resultaat! Mocht je iemand zoeken om een promo film voor je te maken, Els Edes is echt een super gaaf mens!!! Els Edes BEDANKT!
— Esther van Leeuwen via Linkedin