Over

edes.tv is het bedrijf van Els Edes, van mij. In 2010 begon ik met het maken van video's na een loopbaan als marketeer, communicatieadviseur en zelfstandig uitgever. Ingegeven door het plezier dat ik beleefde aan het meewerken aan een paar documentaires in mijn studietijd op de HEAO. Diverse cursussen aan de media academy, masterclasses van bekende filmmakers en journalisten zorgden dat ik al snel voldoende bagage had om als zelfstandig videoproducent aan de slag te gaan.

Ik heb een scherp oog voor compositie en een talent voor het in volgorde zetten van informatie. Ik ben gefascineerd door het effect van beeldgrammatica. Dat heeft namelijk invloed op het gevoel en de attitude van je kijker nadat hij je video heeft gezien. Iedere video moet een doel hebben. Voor mij is het de sport om iedere video to-the-point af te leveren. Door mijn achtergrond in de marketing en communicatie en fascinatie voor digitale communicatie, kan ik ook adviseren in de toepassing per medium. 

Doorgaans werk ik op locatie, in Friesland, de rest van Nederland en soms ook in het buitenland. Als het project erom vraagt, dan huur ik specialisten in om samen de productie te maken. Bijvoorbeeld een animator, cameraman, visagiste, belichter, voice-over, sound desinger, editor of wie er ook maar nodig is. 

Contactgegevens Els Edes:
 

  • Telefoon: 085 002 0970

  • Mobiel: +31 6141 346 81

  • E-mail: els@edes.tv

  • Linkedin

  • Facebook

Els Edes voor social media.jpg

Of laat hier een bericht achter: 

 
 
 
circle-member-badge-black.png